Eten van Moes bezorgt dinsdag, donderdag en zaterdag van Haarlem tot in Lisse verse maaltijden!

Afhaallocaties

Eten van Moes heeft 5 afhaallocaties in de omgeving van Waalwijk! Super leuk en handig!

Ga je sporten of je kind ophalen bij de kinderopvang? Handig extraatje als je dan direct ook je maaltijden kunt meenemen.
Iedereen kent het wel die standaard drukke dag in de week. Iedere donderdag denk je, hoe ga ik dat weer doen vandaag?! Tot laat aan het werk, de kinderen ophalen en ook nog sporten. Tussendoor wil je ook nog een beetje gezond eten. Maar waar haal je de tijd vandaan om nog een verse maaltijd te koken?

Dan biedt Eten van Moes uitkomst! Ik kook iedere dag vers voor jou. Geef je bestelling vóór 14.00 uur door, dan zorg ik dat je het dezelfde avond nog op tafel kunt zetten. Ik kan het thuisbezorgen, maar soms is het veel makkelijker als je het in de loop mee kunt nemen. Bijvoorbeeld als je je kind ophaalt bij de kinderopvang, of bij de sportschool. Je bent er toch!

Daarom heeft Eten van Moes afhaallocaties in Waalwijk en omgeving:

Voor de openingstijden van de locaties kijk op de websites. Ik bezorg de maaltijden altijd  aan het einde van de middag/begin van de avond. Bij Mikz vóór 16.30 uur.

Makkelijk is het zeker, maar je bespaart ook bezorgkosten. Als je de bestelling afhaalt bij één van deze locaties, dan betaal je geen bezorgkosten. Fijn extraatje!

Let op bij het bestellen. Kies bij “verzendmethode” voor één van de afhaallocaties door te klikken op “afhalen bij [juiste locatie] “. Dan worden er ook geen bezorgkosten berekend.

Geniet van de maaltijden en het gemak!

Groetjes Saskia