Eten van Moes bezorgt dinsdag, donderdag en zaterdag van Haarlem tot in Lisse verse maaltijden!

Blog 1: Van Brabantse moestuin naar heerlijk eten in de Bollenstreek

Eten van Moes. Zo heet mijn bedrijf in gezonde maaltijden en catering dat sloeg aan, daar in Brabant. Maar de liefde brengt mij naar Lisse. En wat doe je dan met een goedlopend bedrijf? Dat pak je op en neem je mee! Omdat ik ervan overtuigd ben dat eten van Moes minstens zo mooi zal bloeien als alle tulpen hier bij elkaar.

Graag neem ik jullie mee in dit avontuur. Met blogs vertel ik jou over mijn ondernemersleven in de Bollenstreek, maar zeker ook over heerlijke recepten, nieuws uit de keuken en uiteraard welke hapjes er allemaal op de menukaart staan.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Doe dat dan snel, zo mis je niks van Eten van Moes!

Hartelijke groet,

Saskia | Eten van Moes