Eten van Moes is geopend en werkt volgens Corona-richtlijnen.

Blog 2: Eten van Moes verhuist naar Lisse!

Goede voorbereiding is alles. Dat weet ik met Eten van Moes als geen ander. Als op 1 juli het vrachtwagentje klaar staat, laden Ernst en ik alle spullen in. Mijn moeder brengt koffie en broodjes en ook mijn vader komt ons uitzwaaien. Daar gaan we. Toch gek. 130 kilometer verderop zal ik mijn leven opnieuw gaan inrichten als echte Waalwijkse. Wat zal ik mijn vrienden en familie missen, mijn trouwe klanten, mijn zakenrelaties. Ik ruil het in voor onzekerheid. Wat komt erop ons af? Hoe zal Eten van Moes ontvangen worden? Gelukkig worden we vooralsnog in beslag genomen door de chaos die verhuizing heet. Alles moet een plek krijgen, overbodige spullen komen op marktplaats en alles voor Eten van Moes stal ik voorlopig in de garage.

Tijd om eerst op vakantie te gaan en alles eens even te laten bezinken. Maar kun je ontspannen met zo’n enerverend avontuur in het vooruitzicht? Daar vertel ik je meer over in mijn volgende blog.

P.S. Heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Doe dat dan snel, zo mis je niks van Eten van Moes!