Eten van Moes bezorgt dinsdag, donderdag en zaterdag van Haarlem tot in Lisse verse maaltijden!

Feestje? Of vergadering?

Iedereen zoekt wel een catering voor bijvoorbeeld een feestje of vergadering. Feestjes zijn super leuk! Alleen toch vaak iets minder als het je eigen feestje is. Hoe komt dat toch? Eigenlijk weten we dat allemaal wel! Dagen ben je bezig met de voorbereidingen; boodschappen doen, koelkasten leegmaken en vullen met drankjes, versieren, muzieklijst maken, hapjes voorbereiden en soms ook nog avondmaaltijd voor alle gasten maken. Vervolgens moet je het ook nog afmaken en uitserveren tijdens het feestje en nadien alles opruimen. Kortom, best hard werken zo’n feestje!

Maak het jezelf iets makkelijker! Eten van Moes kan een deel van het werk uit handen nemen. Ik bereid alle hapjes voor en bezorg ze op de feestlocatie. Als je wilt zet ik alles leuk neer en serveer het zelfs voor je uit. Net wat jij wilt. Op deze manier kun jij genieten van jouw feestje!
Alles doe ik op maat, maar wil je alvast een indruk krijgen van de opties en prijzen. Klik dan hier.

Vergadering

Heb je een vergadering rond lunchtijd of tegen de avond? Dan is het fijn om te weten dat er een goed verzorgde maaltijd klaar staat. Met een volle maag heeft iedereen toch meer aandacht voor wat er besproken wordt.

Eten van Moes bezorgt ontbijt, lunch en diner op locatie. Dit kan koud en/of warm zijn. Als het nodig is breng ik alles mee; servies, bestek, kopjes, glazen, hotpot (soep) of au-bain-maries (warme maaltijd). Na de vergadering haal ik alles weer op of eventueel de volgende dag. Kortom, ook hierin kunnen we overleggen wat je prettig vindt. Heb je catering nodig bij een feestje of vergadering klik dan hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.