Eten van Moes is geopend en werkt volgens Corona-richtlijnen.

Catering op maat

Eten van Moes denkt graag met je mee over heerlijke hapjes, een high tea of uitgebreid diner om jouw feestje of bedrijfsevenement compleet te maken.

Voor diverse gelegenheden heb ik al catering verzorgd.

De openingsborrel van een nieuw kantoor en verbouwde winkel. Daarbij liep ik rond met hapjes en stonden de tafels vol met allerlei lekkernijen; kaasjes, worst, allerlei wraps, huisgemaakte kaasstengels en heerlijk belegde stokbroodjes. Voor ieder wat wils.

Een vergadering met lunch of warme maaltijd. Bij een lunch kun je denken aan soep met belegde broodjes of iets uitgebreider met quiche, bananenbrood, wraps of een heerlijk yoghurt met verse jam. De warme maaltijd kan bijvoorbeeld 2 soorten maaltijden en nog enkele kleine hapjes. Op deze manier is er voldoende keuze voor iedereen. In overleg is er veel mogelijk.

Vriendinnenmiddag met een high tea. Natuurlijk konden de meiden kiezen uit allerlei theesoorten, maar daarnaast waren er zoete- en hartige hapjes. Scones met jam en clotted cream, sandwiches, kaasstengels, quiche, carrotcake en brownies.

Netwerken vroeg in de ochtend kan ook niet zonder ontbijt. In alle vroegte heb ik het netwerkontbijt klaar gezet. Broodjes, beschuit, zoet en hartig beleg, huisgemaakte granola met yoghurt, carrotcake, melk en sapje.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.