Catering

Catering

collage cateringopdrachten

Eten van Moes denkt graag met je mee over heerlijke hapjes, een high tea of uitgebreid diner om jouw feestje of bedrijfsevenement compleet te maken.

Zakelijke catering

De openingsborrel van een nieuw kantoor en verbouwde winkel. stonden de tafels vol met allerlei lekkernijen en werd er rond gegaan met hapjes; kaasjes, worst, allerlei wraps, huisgemaakte kaasstengels en heerlijk belegde stokbroodjes. Voor ieder wat wils.

Een vergadering met lunch of warme maaltijd. Bij een lunch kun je denken aan soep met belegde broodjes of iets uitgebreider met quiche, bananenbrood, wraps of een heerlijk yoghurt met verse jam. De warme maaltijd kan bijvoorbeeld 2 soorten maaltijden en nog enkele kleine hapjes. Op deze manier is er voldoende keuze voor iedereen. In overleg is er veel mogelijk.

Netwerken vroeg in de ochtend kan ook niet zonder ontbijt. In alle vroegte heb ik het netwerkontbijt klaar gezet. Broodjes, beschuit, zoet en hartig beleg, huisgemaakte granola met yoghurt, carrotcake, melk en sapje.

Catering aan huis

Privé is het ook heerlijk als je niet hoeft te zorgen tijdens een feestje, zo heb je tijd meer tijd voor je gasten.

Eten van Moes verzorgt High Tea’s aan huis met een oud servies. Ook voor een lunch, diner of BBQ kun je bij mij terecht.

Vriendinnenmiddag met een high tea. Natuurlijk is er keuze uit allerlei theesoorten en daarnaast zoete- en hartige hapjes. Scones met jam en clotted cream, sandwiches, kaasstengels, quiche, carrotcake en brownies.

Het is natuurlijk handig om alvast een indruk te krijgen van de prijzen. Alle cateringopdrachten doe ik op maat, dus kunnen wel afwijken van onderstaande prijzen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Voedingswaarden Couscous salade

Normaal
Kcal 361
Koolhydraten 32,1 gr
Eiwitten 17,5 gr
Vetten 16,6 gr


Sport
Kcal 310
Koolhydraten 15,1 gr
Eiwitten 29,1 gr
Vetten 12,6 gr

0

Jouw bestelling