Catering

Catering

collage cateringopdrachten

Eten van Moes denkt graag met je mee over heerlijke hapjes, een high tea of uitgebreid diner om jouw feestje of bedrijfsevenement compleet te maken. Voor diverse gelegenheden heb ik al catering verzorgd.

De openingsborrel van een nieuw kantoor en verbouwde winkel. Daarbij liep ik rond met hapjes en stonden de tafels vol met allerlei lekkernijen; kaasjes, worst, allerlei wraps, huisgemaakte kaasstengels en heerlijk belegde stokbroodjes. Voor ieder wat wils.

Een vergadering met lunch of warme maaltijd. Bij een lunch kun je denken aan soep met belegde broodjes of iets uitgebreider met quiche, bananenbrood, wraps of een heerlijk yoghurt met verse jam. De warme maaltijd kan bijvoorbeeld 2 soorten maaltijden en nog enkele kleine hapjes. Op deze manier is er voldoende keuze voor iedereen. In overleg is er veel mogelijk.

Vriendinnenmiddag met een high tea. Natuurlijk konden de meiden kiezen uit allerlei theesoorten, maar daarnaast waren er zoete- en hartige hapjes. Scones met jam en clotted cream, sandwiches, kaasstengels, quiche, carrotcake en brownies.

Netwerken vroeg in de ochtend kan ook niet zonder ontbijt. In alle vroegte heb ik het netwerkontbijt klaar gezet. Broodjes, beschuit, zoet en hartig beleg, huisgemaakte granola met yoghurt, carrotcake, melk en sapje.

Het is natuurlijk handig om alvast een indruk te krijgen van de prijzen. Alle cateringopdrachten doe ik op maat, dus kunnen wel afwijken van onderstaande prijzen:

  • High tea: 17,50 euro p.p. (vanaf 6 personen)
  • Lunch of ontbijt buffet: vanaf 9,50 euro p.p. (vanaf 10 personen)
  • 4 soorten hapjes bij een feest: vanaf 7,25 euro p.p. (vanaf 20 personen)
    Denk aan: 2 soorten wraps, caprese spiesje en huisgemaakte kaasstengels

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

0

Jouw bestelling