Eten van Moes is geopend en werkt volgens Corona-richtlijnen.

Goede voornemens? Lekker gemakkelijk met Eten van Moes!

Wie haalt de kinderen op, waar is dat snelle receptje gebleven en jij zou toch de boodschappen doen? En voor je het weet zit je weer aan een kant-en-klare afhaalmaaltijd. Als het aan Saskia ligt is dat verleden tijd. De in Waalwijk geboren en getogen Saskia is al jaren zelfstandig werkend kok en ze deed ervaring op bij onder meer de bekende Verkadefabriek in Den Bosch. Sinds kort biedt ze drukke gezinnen een lekker en gezond alternatief met haar maaltijdservice.

Eten van Moes

Saskia: ‘Met etenvanmoes.nl wil ik gezonde maaltijden voor het hele gezin op de markt brengen. Gezonde maaltijden, gemaakt met verse ingrediënten en streekproducten uit de buurt. Ik kook met de seizoenen mee.’ Soms heb je geen zin of geen tijd om te koken, maar wil je wel graag iets gezonds eten. Zelf kon ik in Waalwijk – waar ik woon – niets gezonds vinden om af te halen; dan zat ik toch alweer snel aan de friet of de pizza. Ik hoorde het ook van mijn vrienden… vooral met kleine kinderen was het een echte uitdaging om iets te vinden dat lekker én gezond was. Als kok in professionele keukens werkte ik altijd al met goede, eerlijke producten. Die trend wilde ik graag voorzetten met mijn maaltijdservice.

Doordeweeks kunnen gezinnen – maar ook andere mensen natuurlijk – uit drie tot vier gerechten kiezen. Deze gerechten sluiten echt aan op het seizoen en de streekproducten die dan beschikbaar zijn. Zo weet je waar je producten vandaan komen, dat je lokale bedrijven ondersteunt en dat je ook beter rekening houdt met het milieu omdat je producten maar weinig kilometers hoeven te overbruggen.

Ik kan echt voor het hele gezin koken, dus ik bezorg ook kinderporties. Alles is vers, zelfs de sauzen maak ik zelf. Mijn klanten kunnen tot 21.00 uur bestellen en ik bezorg het eten de volgende dag tussen 16.00 en 19.00 uur.

Wil je meer weten of ben je benieuwd wat er nu op het menu staat? Je kunt kijken én bestellen op www.etenvanmoes.nl. Ik moet je wel waarschuwen: op mijn site staan ook heerlijke taarten. Smakelijk eten!

Saskia Kitselaar