Eten van Moes bezorgt dinsdag, donderdag en zaterdag van Haarlem tot in Lisse verse maaltijden!

Hoe werkt het?

Zin in een lekkere en gezonde maaltijden of overheerlijke snacks, maar geen zin of tijd om te koken? Dan ben je hier op het juiste adres.
Eten van Moes kookt, bakt, stooft en grilt met veel liefde en plezier jouw avondmaaltijd.

Vragen over je bestelling? Of andere vragen? Neem direct contact met mij op. Neem contact op

Kies de dag waarop je maaltijden wilt ontvangen.

Bezorgdagen zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Je kunt ook voor meerdere dagen bestellen.
De maaltijden zijn tot 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Bestel tot 13.00 uur de dag voor bezorging.

Klein portie (300 gr) kost € 6,-
Groot portie (500 gr) kost € 9,50.

Bezorging is tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Je kunt kiezen van een bezorgblok van 1 uur. Heb je geen tijdvoorkeur? Dan plannen wij de route aan de hand van de bezorgadressen.

Betalen kan via iDeal, Tikkie of bankoverschrijving.
Na bezorging, hoef je het alleen eventjes op te warmen en je kunt aan tafel!

Alle maaltijden zijn voorzien van eenvoudige opwarminstructies.
Eet smakelijk!

Veelgestelde vragen

Tot hoe laat kan ik bestellen?

Je kunt tot 13.00 uur bestellen de dag voor bezorging. Bijvoorbeeld: je wilt op dinsdag maaltijden ontvangen. Dan kun je maandag tot 13.00 uur bestellen.

Kan de verpakking in de vriezer, oven of magnetron?

Ja, de verpakking is geschikt voor vriezer, oven en magnetron. Oven: tot 180 graden, verwijder de folie voordat je de maaltijd in de oven zet. Magnetron: Prik gaatjes in de folie voor je de maaltijd in de magnetron zet. Of schep de maaltijd op een bord.

Kan ik de maaltijden ook invriezen?

Ja, de meeste maaltijden kun je prima invriezen. Als een maaltijd een * (sneeuwvlokje) op het etiket heeft kan de maaltijd tot 2 maanden worden ingevroren. Ontdooi de maaltijd altijd rustig en warm deze volgens de instructie op de verpakking op.

Hoeveel maaltijden moet ik minimaal bestellen?

1 maaltijd

Waar bezorgt Eten van Moes?

Bekijk het bezorggebied op deze pagina Woon je buiten het bezorggebied neem dan gerust contact op. Misschien vinden we wel een oplossing, zodat jij ook kunt genieten van de maaltijden.

Voor wie kookt Eten van Moes?

Voor iedereen! Momenteel kookt Eten van Moes voornamelijk voor drukbezette alleenstaanden, jonge gezinnen, ouderen. Soms heb je het te druk, omdat je ook nog wilt sporten na het werk, of je rent van afspraak naar afspraak, of je houdt niet zo van koken, maar wel van lekker eten, of je redt het niet meer om iedere dag zelf te koken, of je hebt gewoon een keertje geen zin om te koken. Allemaal goede redenen om te genieten van een maaltijd van Eten van Moes.

Wat zijn de bezorgtijden?

Eten van Moes bezorgt tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Je kunt kiezen voor een bezorgblok van 1 uur (bijvoorbeeld 16.00-17.00 uur), dan betaal je 3 euro bezorgkosten. Heb je geen tijdvoorkeur? Dan plannen wij de route aan de hand van de bezorgadressen. Hiermee bespaar je 2 euro op de bezorgkosten.

Wat zijn de bezorgdagen?

Dinsdag, donderdag en zaterdag