Over Moes

Over Moes


Graag vertel ik je meer over Moes. Ik maak het je graag gemakkelijk. Bij mij bestel je snel een lekker gezonde maaltijd. Altijd vers bereid, met smakelijke streekproducten én liefde.

Hét alternatief voor een afhaalmaaltijd

Soms heb je geen zin of geen tijd om te koken, maar wil je wel iets gezonds eten. Zelf kon ik in Waalwijk – waar ik opgroeide en Eten van Moes startte – niets gezonds vinden om af te halen; dan zat ik toch alweer snel aan de friet, bami of de pizza. Ik hoorde het ook van vrienden… vooral met drukke banen en met kleine kinderen is het een hele uitdaging om iets te vinden dat lekker én gezond is. Als professioneel kok in de horeca werkte ik altijd al met goede, eerlijke producten. Die trend zet ik nu voort met mijn eigen Moes.

Van Brabant naar de Bollenstreek

Oktober 2016 ben ik in Waalwijk gestart met Eten van Moes, eerst met een baan ernaast. Maar vanaf januari 2018 heb ik me volledig op Eten van Moes gericht! Het aantal maaltijden en catering groeide toen hard en de reacties waren super leuk. Steeds meer mensen genoten van de gezonde maaltijden.

Juli 2019 heb ik de grote stap gezet om van mijn vertrouwde Brabantse land te verhuizen naar de Bollenstreek! De liefde achterna, mijn vriend Ernst, is geboren en getogen in deze streek. Na een paar jaar heen en weer rijden wilden we graag meer samen zijn en hebben we voor Lisse gekozen.

Even leek het er nog op dat Eten van Moes in Waalwijk voortgezet zou worden, maar dit ging helaas toch niet door. Mijn klanten daar vonden het enorm jammer en ik heb nog vele lieve en leuke berichtjes ontvangen van trouwe klanten. De liefde gaat vóór het werk in mijn geval. Dus ondanks dat ik het jammer vond mijn klanten achter te laten, gaat Eten van Moes vanaf oktober 2019 verder in het gebied van Haarlem tot in de Bollenstreek! Het concept blijft hetzelfde.

(H)eerlijke ingrediënten uit de buurt

Doordeweeks kun je bij Moes uit drie tot vier gerechten kiezen. Deze gerechten sluiten echt aan op het seizoen en de streekproducten die op dat moment beschikbaar zijn. Ik haal mijn ingrediënten direct bij de ambachtelijke slager, boer of een andere lokale samenwerkingspartners. Zo weet je exact waar je producten vandaan komen, dat je lokale bedrijven ondersteunt en dat je ook beter rekening houdt met het milieu omdat de producten maar weinig kilometers hoeven af te leggen. Weet je nog een leuk adresje met heerlijke producten? Dan hoor ik het heel graag, hier in de omgeving ben ik tenslotte toch minder bekend! Tips zijn altijd welkom.

Voor iedereen een lekkere portie thuis

Ik kan echt voor het hele gezin koken, dus ik bezorg ook kinderporties.  Alles is vers en ik gebruik zo min mogelijk toevoegingen. Of je nu voor een hele familie bestelt of alleen voor jezelf… je kunt tot 13.00 uur bestellen en ik bezorg het eten de volgende bezorgdag tussen 16.00 en 19.00 uur. Even een paar minuutjes opwarmen en… aan tafel!

Over mij

Ik - Saskia Kitselaar (1983) - heb enkele jaren gewerkt als communicatieadviseur, maar werken op kantoor was niet mijn ding. Het koken is me met de paplepel ingegoten als Brabantse dochter van een kok. Het kon dus niet uitblijven dat ik me liet omscholen tot zelfstandig werkend kok. Daarnaast heb ik 3 jaar werkervaring opgedaan bij de Verkadefabriek in Den Bosch (theater-bioscoop met restaurant). Mijn doel is altijd geweest om mijn eigen maaltijden te gaan koken!

Graag verwen ik mensen met heerlijke, makkelijke maaltijden. Mijn wisselende menukaarten zijn divers, zodat je keuzevrijheid hebt als klant. Ik hoop op deze manier bij te dragen aan een gezond voedingspatroon.

Ik streef met Moes naar een sociaal en persoonlijk contact met lokale- en milieuvriendelijk producten, waarbij gezond eten en gemak niet mogen ontbreken.

Heb je een vraag of tip? Mail of bel gerust!

0

Jouw bestelling