Het idee achter Eten van Moes

Over Moes


Moes maakt het je graag gemakkelijk. Bij mij bestel je snel een lekker gezonde maaltijd. Altijd vers bereid, met smakelijke streekproducten én liefde.

Hét alternatief voor een afhaalmaaltijd
Soms heb je geen zin of geen tijd om te koken, maar wil je wel iets gezonds eten. Zelf kon ik in Waalwijk – waar ik woon – niets gezonds vinden om af te halen; dan zat ik toch alweer snel aan de friet, bami of de pizza. Ik hoorde het ook van vrienden… vooral met drukke banen en met kleine kinderen is het een hele uitdaging om iets te vinden dat lekker én gezond is. Als professioneel kok in de horeca werkte ik altijd al met goede, eerlijke producten. Die trend zet ik nu voort met mijn eigen Moes.

(H)eerlijke ingrediënten uit de buurt
Doordeweeks kun je bij Moes uit drie tot vier gerechten kiezen. Deze gerechten sluiten echt aan op het seizoen en de streekproducten die op dat moment beschikbaar zijn. Ik krijg mijn ingrediënten direct bij de ambachtelijke slager, boer of via Het Ware Ambacht en die halen het weer bij boeren uit de buurt. Zo weet je exact waar je producten vandaan komen, dat je lokale bedrijven ondersteunt en dat je ook beter rekening houdt met het milieu omdat de producten maar weinig kilometers hoeven af te leggen.

Voor iedereen een lekkere portie thuis
Ik kan echt voor het hele gezin koken, dus ik bezorg ook kinderporties. Ik gebruik zo min mogelijk toevoegingen. Alles is vers, zelfs de sauzen maak ik zelf. Of je nu voor een hele familie bestelt of alleen voor jezelf… je kunt nog tot 14.00 uur op dezelfde dag bestellen en ik bezorg het eten dan tussen 16.00 en 19.00 uur. Even een paar minuutjes opwarmen en meteen aan tafel.

Over mij

Ik - Saskia Kitselaar - trakeer je graag op smaakvolle gerechten. Met Moes wil ik voor gezonde maaltijden voor het hele gezin zorgen. Lekkere maaltijden, gemaakt met verse ingrediënten en streekproducten uit de buurt. Ik kook met de seizoenen mee.

0

Jouw bestelling