Tip voor een afhaallocatie?

Ik ben op zoek naar afhaallocaties in Lisse en omgeving! Ben jij ondernemer of denk je dat het leuk is om op jouw werk gezonde afhaalmaaltijden voor klanten of relaties aan te bieden? Laat het mij dan weten! Ik kom graag vrijblijvend een keer praten. Het kan een erg makkelijke extra service zijn voor jouw klanten. Het is weinig werk, maar in deze hectische tijd erg prettig om dingen te combineren. Natuurlijk probeer ik ook mee te denken hoe het zo makkelijk mogelijk is voor jouw klanten en medewerkers.

Misschien zou je juist graag ergens graag je maaltijden afhalen? Een sportschool of kinderdagverblijf waar je regelmatig komt, of iets heel anders wat jou handig lijkt. Ik hoor het graag. Dan neem ik contact op met de locatie om te bespreken of er mogelijkheden zijn.

NIEUWS

Eten van Moes is verhuisd naar de omgeving Haarlem, Heemstede, Hillegom, Lisse en druk op zoek naar een locatie!

Op dit moment is Eten van Moes gesloten
Komende periode wordt de website aangepast

0

Jouw bestelling