Eten van Moes is geopend en werkt volgens Corona-richtlijnen.

Tip voor een afhaallocatie?

Ik ben op zoek naar afhaallocaties in Haarlem, Heemstede, Hillegom en Lisse ! Ben jij ondernemer of heb je een leuke tip voor een afhaallocatie? Bijvoorbeeld op jouw werk gezonde afhaalmaaltijden voor klanten of relaties aan te bieden? Laat het mij dan weten! Ik kom graag vrijblijvend een keer praten. Het kan een erg makkelijke extra service zijn voor jouw klanten. Het is weinig werk, maar in deze hectische tijd erg prettig om dingen te combineren. Natuurlijk probeer ik ook mee te denken hoe het zo makkelijk mogelijk is voor jouw klanten en medewerkers.

Heb je een tip voor een afhaallocatie bij jou in de buurt? Een sportschool of kinderdagverblijf waar je regelmatig komt, of iets heel anders wat jou handig lijkt. Ik hoor het graag. Dan neem ik contact op met de locatie om te bespreken of er mogelijkheden zijn.