Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Uiteraard kun je ook een vraag stellen via info@etenvanmoes.nl of het invulformulier op de homepage.

Dit is de meest gestelde vraag!

De maaltijden van Moes zijn nog tot drie dagen te bewaren in de koelkast (als je ze zo lang kunt weerstaan). Je warmt ze binnen een paar minuten op.

  • Soep in een pan, op een matig vuur. Of in de magnetron, prik gaatjes in de folie. Het bakje kan in de magnetron. (1-2 min 800-1000W)
  • Maaltijden warm je op in de pan. Of in de magnetron, prik gaatjes in de folie. Het bakje kan in de magnetron. (3-4 min op 800-1000W).
  • Ovenmaaltijden kun je zonder folie in de oven schuiven (20 min. op 180 graden). De maaltijdbakjes kunnen tot 180 graden in de oven.

Nóg makkelijker kan Moes het niet maken, maar wel elke dag weer nét wat lekkerder.

Eén maaltijd is voor 1 volwassen persoon, de maaltijd is ca. 500 gram. Dit is een flinke portie, ook een grote eter heeft hier voldoende aan. Mocht je er toch over twijfelen dan kun je extra groenten bestellen. Of eventueel een kinderportie.

Ik bezorg dinsdag, donderdag en zaterdag in 3 tijdsblokken, zodat jij kunt kiezen wat je makkelijk vindt. Maakt het jou niets uit? Super handig! Omdat ik dan mijn route makkelijker kan plannen, betaal jij minder bezorgkosten.

  • Blok 1: tussen 16.00 en 17.00 uur
  • Blok 2: tussen 17.00 en 18.00 uur
  • Blok 3: tussen 18.00 en 19.00 uur

Bezorgkosten ruime bezorgtijden 1 euro. Bezorgkosten voor een tijdsblok zijn 3 euro.

Ja, Eten van Moes rekent bezorgkosten.
Ik bezorg tussen 16.00 en 19.00 uur.

Wil je graag kiezen in welk uur ik jouw bestelling kom bezorgen? Dat kan! Dan betaal je 3 euro bezorgkosten.

Maakt het jou niet uit hoe laat ik kom? Super handig voor mij, daarom reken ik dan maar 1 euro bezorgkosten.

Wil je afhalen bij een afhaallocatie? Dat is natuurlijk super! Omdat dit het beste is voor het milieu is dit gratis. Geen bezorgkosten dus! Ik kan dan voor meerdere mensen naar één locatie rijden, dat bespaart enorm.

Het werkgebied is in Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Hillegom en Lisse. Woon je buiten dit gebied neem dan gerust contact op over de mogelijkheden.

Tijdelijk is afhalen niet mogelijk i.v.m. het coronavirus (COVID-19-virus)

Normaal gelden onderstaande afhaallocaties
Ja, je kunt je maaltijd ook afhalen bij een afhaallocatie. Kies je voor afhalen, dan moet je vooraf online betalen, via bankoverschrijving of iDeal.

Tijdens de vakanties kunnen de openingstijden van afhaallocaties afwijken.

Wil jij een afhaallocatie worden voor Eten van Moes? Stuur dan een mailtje.

Klik op het product en geef vervolgens je portie aan. Bij een maaltijd (500 gr.) kun je ook meteen een kinderportie (300 gr.) bestellen. Zo geniet je er met het hele gezin van! Wil je verschillende maaltijden bestellen? Dat kan natuurlijk ook gewoon.

Nog een soepje aan je bestelling toevoegen of een lekkere granola? Kies en klik, via het winkelwagentje krijg je dan het overzicht te zien.

Heb je een kortingsbon? Dan mag je nu de code invullen. Wil je graag een kortingsbon cadeau geven of verdienen? Stuur me dan een mailtje.

Kies je bezorglocatie uit en ga door met afrekenen. Sla je gegevens op, want dan hoef je alles maar één keer in te voeren.

Geef de bezorgdatum aan en het gewenste tijdsblok. Je kunt je bestelling tot 13.00 uur doorgeven, de dag voor de volgende bezorgdag.

Heb je allergieën of dieetwensen? Geef ze door en dan hou ik er rekening mee.

Vanwege het Coronavirus (COVID-19-virus) is het op dit moment niet mogelijk om contant te betalen.

Je kunt bij Eten van Moes op verschillende manieren betalen. Via bank of iDeal. Contant bij bezorging is ook mogelijk. Bij de afhaallocaties is pinnen of contant betalen niet mogelijk.
Bank overschrijvingen mogen naar NL 09 RABO 0312 97 34 97 t.a.v. Eten van Moes.

Ja, je kunt jouw bezorgdag tot 3 werkdagen vóór bezorging wijzigen. Dus als dinsdag jouw vaste bezorgdag is kun je tot donderdagavond doorgeven dat je graag later in de week de maaltijden wilt ontvangen. Wil je het juist naar voren schuiven dan geldt 3 werkdagen vóór de gewenste bezorgdag.

Uiteraard kun je ook een vraag stellen via info@etenvanmoes.nl of het invulformulier op de homepage. Een dringende vraag bellen mag ook op 06 48 50 31 87.

Wordt jouw vraag regelmatig gesteld? Dan voeg ik deze hier toe bij de veelgestelde vragen.

0

Jouw bestelling