Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Uiteraard kun je ook een vraag stellen via info@etenvanmoes.nl of het invulformulier op de homepage.

Dit is de meest gestelde vraag!

De maaltijden van Moes zijn nog tot drie dagen te bewaren (als je ze zo lang kunt weerstaan). Je warmt ze binnen een paar minuten op.

  • Soep gaat in een pan of magnetron (1-2 min. 800-1000W)
  • Maaltijden doe je in de pan of op een bord in de magnetron (3-4 min op 800-1000W). De plastic emmertjes kunnen ook in de magnetron.
  • Ovenmaaltijden kun je in de aluminiumbakjes in de oven schuiven (20 min. op 180 graden).

Nóg makkelijker kan Moes het niet maken, maar wel elke dag weer nét wat lekkerder.

Ik bezorg dinsdag t/m zaterdag in 3 tijdsblokken, zodat jij kunt kiezen wat je makkelijk vindt.

  • Blok 1: tussen 16.00 en 17.00 uur
  • Blok 2: tussen 17.00 en 18.00 uur
  • Blok 3: tussen 18.00 en 19.00 uur

Het werkgebied is in Haarlem, Heemstede, Hillegom en Lisse. Woon je buiten dit gebied neem dan gerust contact op over de mogelijkheden.

Ja, je kunt je maaltijd ook afhalen bij een afhaallocatie. Kies je voor afhalen, dan moet je vooraf online betalen, via bankoverschrijving of iDeal.

Tijdens de vakanties kunnen de openingstijden van afhaallocaties afwijken.

Wil jij een afhaallocatie worden voor Eten van Moes? Stuur dan een mailtje.

Klik op het product en geef vervolgens je portie aan. Bij een maaltijd (600 gr.) kun je ook meteen een kinderportie (300 gr.) bestellen. Zo geniet je er met het hele gezin van! Wil je verschillende maaltijden bestellen? Dat kan natuurlijk ook gewoon.

Nog een soepje aan je bestelling toevoegen of een lekkere granola? Kies en klik, via het winkelwagentje krijg je dan het overzicht te zien.

Heb je een kortingsbon? Dan mag je nu de code invullen. Wil je graag een kortingsbon cadeau geven of verdienen? Stuur me dan een mailtje.

Kies je bezorglocatie uit en ga door met afrekenen. Sla je gegevens op, want dan hoef je alles maar één keer in te voeren.

Geef de bezorgdatum aan en het gewenste tijdsblok. Je kunt je bestelling tot 19.00 uur doorgeven, voor de volgende dag bezorging.

Heb je allergieën of dieetwensen? Geef ze door en dan hou ik er rekening mee.

Je kunt bij Eten van Moes op verschillende manieren betalen. Via bank of  iDeal. Contant of met pin bij bezorging is ook mogelijk. Bij de afhaallocaties is pinnen of contant betalen niet mogelijk.
Bank overschrijvingen mogen naar NL 09 RABO 0312 97 34 97 t.a.v. Eten van Moes.

Ja, je kunt jouw bezorgdag tot 3 werkdagen vóór bezorging wijzigen. Dus als dinsdag jouw vaste bezorgdag is kun je tot donderdagavond doorgeven dat je graag later in de week de maaltijden wilt ontvangen. Wil je het juist naar voren schuiven dan geldt 3 werkdagen vóór de gewenste bezorgdag.

Uiteraard kun je ook een vraag stellen via info@etenvanmoes.nl of het invulformulier op de homepage. Een dringende vraag bellen mag ook op 06 48 50 31 87.

Wordt jouw vraag regelmatig gesteld? Dan voeg ik deze hier toe bij de veelgestelde vragen.

0

Jouw bestelling