Eten van Moes bezorgt dinsdag, donderdag en zaterdag van Haarlem tot in Lisse verse maaltijden!

Volg jij Eten van Moes?

Eten van Moes is ook actief op social media. Voornamelijk op Facebook en Instagram.

Op Facebook blijf je natuurlijk goed op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen bij Eten van Moes. Nieuwe gerechten, nieuwe producten of andere nieuwtjes over Eten van Moes. Daarnaast geef ik tips over gezonde voeding, vraag ik regelmatig of je mee wil denken over onderwerpen die voor jouw relevant zijn als klant en ik voorzie je van leuke feitjes.

Natuurlijk kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Eten van Moes. Iedere twee weken stuur ik je de nieuwe gerechten en stuur ik je altijd iets van tips en tricks voor in de keuken. Inschrijven kun je doen aan de rechterkant in dit scherm!